Produsul dumneavoastra a fost adaugat in cos!
Produse - Total: 0 RON
Produs
Cantitate


Cum folosesc produsul?

Este recomandata aplicarea a 1 ml solutie, direct pe scalp in zona cu probleme, de 2 ori pe zi. Tubul cu spuma (FOAM) are in cap un aplicator, o jumatate sau chiar sfert de apasare este suficient daca zona este restransa, la extra strength folositi pipeta in acest sens. Trebuie tinut cont ca aplicarea sa fie facuta pe scalp, nu pe firele de par.

Cat de repede vad rezultate / incepe sa functioneze Rogaine?

Cu siguranta in luna a 4-a cresterea de fire noi de par va fi vizibila. Trebuie insa tinut cont ca parul creste greu, iar in primele 2-6 saptamani sunt sanse sa intalniti cadere suplimentara de par. Acest lucru este normal, prin acest tratament parul care este in o stare de inactivitate caracterizat de fenomenul de cadere, va trece intr-o stare activa, dominata de crestere de fire noi. Daca nu sesizati imbunatatiri dupa 12 luni, este foarte putin probabil ca produsul sa dea rezultate la dumneavoastra.

A functionat?

Studiile clinice arata ca din cei 20.000 pacienti din SUA , 85% din persoanele care au folosit produsul de 2 ori pe zi timp de 4 luni au avut rezultate pozitive. Statisticile din Canada arata ca din 7000 barbati care au participat la un sondaj, 80% au spus ca au sesizat imbunatatiri, iar 48% chiar au avut regenerare moderata sau densa.

Cine poate folosi produsul?

Persoanele peste 18 ani. Este indicat consultul unui medic in conditiile in care aveti suspiciuni de o conditie clinica / boala care ar fi putut genera si cadere de par.

Cat timp ar trebui sa folosesc produsul?

Pentru rezultate maxime 1 an de zile, dupa acest punct este bine sa continuati pentru a mentine ce ati castigat. Este destul de posibil ca dupa 3-5 luni de la incetarea tratamentului sa inceapa din nou procesul de cadere, practic va intoarceti in punctul de unde ati plecat cand ati inceput tratamentul. In acest caz tine doar de decizia personala daca continuati sa folositi produsul pentru mentinerea rezultatelor sau incercati sa vedeti ce sa intampla fara.

http://www.wonderhowto.com/how-to-prevent-hair-loss-with-rogaine-254932/view/