Produsul dumneavoastra a fost adaugat in cos!
Produse - Total: 0 RON
Produs
Cantitate
Pareri pe yahoo answers

Asta au cu toţii în comun – succesul real cu ROGAINE®. Aşa că am vrut să auzim de la ei – cu propriile lor cuvinte, să ne spună despre călătoria lor cu ROGAINE®. Aflaţi-le poveştile şi vedeţi ce diferenţă a făcut ROGAINE® pentru părul şi viaţa lor. Apoi aflaţi dacă ROGAINE ® este potrivit pentru Dumneavoastra.

 • Fiind dezamăgit de majoritatea "remediilor" şi tratamentelor scumpe (precum cele pe reţeta) de-a lungul anilor, într-un moment de scepticism am decis să încerc tratamentul pe trei luni cu ROGAINE. Am pornit aproape de începutul verii chiar în jurul Zilei barbatului şi am folosit produsul de două ori pe zi în fiecare zi. Diferenţa a fost atunci când mi-am vizitat frizerul, la care nu mai fusesem toată vara. Imediat cum m-am aşezat pe scaun, m-a întrebat ce am făcut cu părul meu. I-am explicat ,dar mi-a spus că nu a mai văzut niciodată aşa o schimbare într-o perioadă atât de scurtă. Adrian, Bucuresti, salariat

 • Dacă bărbaţii cu părul rar ar ştii cât de uşor este de folosit ROGAINE Spuma, cu toţii l-ar folosi. Înainte de lucru şi înainte de a merge în pat, îmi rezerv cam 15 secunde, şi asta e tot. A devenit un obicei acum şi o simplă parte, fără eforturi din rutina mea zilnică. Ah, şi partea cea mai bună e că a funcţionat cu adevărat în cazul meu!
  Brian, Connecticut

 • Un produs grozav ROGAINE EXTRA STRENGHT. Până acum l-am comandat de două ori. Sper să nu înceteze niciodată să existe. Îl folosesc de aproximativ 4 luni. Oamenii au observat că arăt mai tânăr! 4 stele!
  Anonim

 • Iată poveste mea. Mereu am fost mândru de părul meu – a fost un lucru cu care m-am simţit mereu bine. Apoi oamenii au început să îmi spună că părul meu s-a rărit. Am devenit foarte afectat şi nesigur. Am fost sceptic în privinţa produselor care promiteau să mă ajute cu pierderea părului şi am fost pesimist. Însă am încercat ROGAINE FOAM Spuma - si a funcţionat! Stilistul meu şi iubita mea au fost primii care au observat diferenţa. Punctul rar începuse să se îndesească, iar acum nu mai sunt afectat deloc. Sunt cu adevărat recunoscător şi încântat.
  Rich, NewJersey, salariat

 • Mi-am păstrat părul scurt deci schimbarea nu ar fi fost atât de drastică. Schimbarea aceea? Tranziţia mea la pierderea părului. Am început să folosesc ROGAINE Spuma acum 15 luni şi am obţinut rezultate minunate. Creşterea pe care am văzut-o mi-a dat încredere. În loc să accept să devin chel, ceva ce părea ca o concluzie precedentă, acum am un scalp plin de păr. Una dintre cele mai bune părţi este că si cunoscutii recunosc schimbarea – nu e nimic mai frumos decât să auzi pe cineva spunând "Oau, părul tău arată chiar minunat" ,dupa ce anterior iti spunea ca ai probleme cu parul.
  Denis, Constanta

 • Folosesc produsul din ianuarie 2008. Am fost foarte, foarte încântat de rezultate – mai mult decât am anticipat.
  Hugh, California

 • Folosesc ROGAINE de 4 sau 5 ani şi am rezultate minunate. Nu spun multora că folosesc ROGAINE®, însă mulţi prieteni au observat diferenţa după câteva luni.
  Livia

 • A fost absolut util pentru regenerarea parului. E uşor de folosit şi nu îmi îngraşă părul.
  Ionut

 • Funcţionează!!! Părul meu creşte!! Şi nu doar creşte, ci şi revine la culoarea mea naturală (acum sunt aproape 100% cărunt). Sunt foarte fericit. Recomand oricui să încerce.
  Anonim

 • Mi-a fost foarte jenă cu părul meu ani de zile însă nu am încercat ROGAINE WOMEN pentru că sincera să fiu nu credeam că va funcţiona cu adevărat. Am ajuns aici şi am citit comentariile şi am decis să îl încerc, acum 5 luni. Nu-mi vine să cred ce diferenţă a apărut cu părul meu, nu mai trebuie să fiu jenată cu scalpul meu. Chiar funcţionează! Soţul şi mama mea au început amândoi să îl folosească datorită rezultatelor foarte bune pe care le-am avut eu. Recomand oricui să îl încerce câteva luni. Desigur, este un chin să aplic de două ori pe zi dar pentru a avea un scalp complet acoperit de păr din nou este un preţ prea mic de plătit.
  Anonim

 • Funcţionează cu adevărat. De mai multi ani am avut probleme legate de caderea parului , aveam părul rărit. Am folosit ROGAINE® WOMEN de mai bine de un an. Părul meu nu mai are nevoie să fie aşezat. Doamnelor, chiar funcţionează. Nu aşteptaţi şi încercaţi-l. Veţi fi mulţumite că aţi făcut-o.
  Evangeline

 • Am început să folosesc produsul acum 8 luni. Am avut părul foarte rar în creştetul capului, în special pe linia părului. A început din nou să crească după aproximativ 90 de zile şi acum este foarte impresionant. Părul meu arată comparabil de des ca acum 20 de ani.
  Anonim